Parchet Triplustratificat

Parchetul Barlinek este construit din 3 straturi cu funcţionalităţi diferite. Grosimea fiecărui strat al parchetului Barlinek nu este pusă la întamplare ci reprezintă rezultatul multor ani de experiență și miilor de ore de cercetare și teste. Experienta noastra din domeniul lemnului ne-a ajutat să dezvoltăm structura ideală pentru reducerea tensiunilor la care este supus acest material natural.

AVANTAJELE PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT BARLINEK

  • 100 % lemn
  • Posibilitatea de montare pe sistemul de încălzire prin pardoseală,
  • Construcţie stabilă
  • Podea rezistentă la schimbările de temperatură şi umiditate.
  • Montaj independent şi rapid,
  • Produsul poate fi utilizat imediat după ce a fost montat
  • Posibilitate de renovare

100% LEMN

Parchet triplustratificat Barlinek este un produs nobil executat din lemn natural. Pardoselile din lemn sunt mai sănătoase și cu siguranţă mai durabile decât imitațiile artificiale. Spre deosebire de parchetul laminat, sunt mai calde la atingere, nu se electrizează, nu atrag praful sau acarienii, de aceea sunt o soluţie ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Suprimă perfect zgomotul, iar datorită capacităţii sale de absorbire a umezelii, reglează microclima din cameră. Lamela de Lemn Barlinek oferă posibilitatea de șlefuire și renovare multiplă a stratului de lac.

PENTRU ÎNCĂLZIREA PRIN PARDOSEALĂ

Nu orice pardoseală din lemn poate fi utilizată pentru încălzirea prin pardoseală. Parchet stratificat Barlinek, datorită construcției sale stratificate, conduce excelent căldura și de aceea poate fi utilizată cu succes pentru încălzirea prin pardoseală – atât pentru cea electrică cât și cu apă. Acesta este unul din avantajele sale faţă de pardoselile din lemn masiv. Podeaua la încălzirea prin pardoseală poate fi montată în două moduri: în sistemul de flotant sau prin lipirea plăcilor pe substrat.

CONSTRUCŢIE STABILĂ

Parchetul barlinek reprezintă nu numai unul ci trei straturi de lemn adevărat care sunt amplasate sub forma unei construcţii moderne de tip cruce. Construcţia stratificată a parchetului barlinek asigură stabilitate podelei şi face posibilă valorificarea cea mai eficientă a forţelor naturii. Construcţia acesteia este perfectă pentru sistemul de încălzire prin pardoseală.

Stratul superior – Lemn european sau exotic selectat, finisat cu lac sau ulei.

Stratul de mijloc şi cel inferior – Construcţie realizată din lemn de conifere.

MONTAJ RAPID

Parchet triplustratificat Barlinek poate fi montată în sistemul flotant. Aceasta este o metodă rapidă și ușoară, datorită căreia pardoseala poate fi montată independent, fără necesitatea de angajare a unui meșter profesionist. Aceasta permite de asemenea dezasamblarea și instalarea repetată a pardoselii. O alternativă este montajul într-un mod tradiţional – prin lipire de substrat, ceea ce garantează stabilitatea montajului chiar și pe suprafețe mari.

IMBINARI MODERNE

Montati parchetul singuri si il puteti utiliza in aceeasi zi . Doua tipuri de de imbinari usor de montat 5Gc si Barclick va permit montajul fara multe unelte.
Crosslock este cel mai nou click proiectat de Barlinek, care facilitează montajul modelului de pardoseala clasică într-un mod curat, rapid și ușor.

ÎMBINARE – SISTEM 5Gc BARLOCK

- rapid- montaj cu 25% mai rapid
- individual- nu trebuie sa fii specialist
curat si comfortabil – reducerea riscului de contaminare în timpul instalării
- sigur- reducerea riscului de deteriorare în timpul instalării sau demontarii

ÎMBINARE – SISTEM BARCLICK

- montaj usor si rapid
- parchetul poate fi utilizat imediat dupa montaj
- imbinari puternice si rezistente
- usor de demontat
- poate fi montat din nou

ÎMBINARE – CROSSLOCK:

- montaj curat, rapid și ușor fără a folosi unelte speciale
- un sistem de montaj care nu necesită plăci de parchet de dreapta și de stânga
- nu există riscul deteriorării îmbinărilor în timpul montajului

LAMELE

Parchetul Barlinek in functie de numarul lamelelor. 

6 LAMELE

Plăcile cu 6 randuri de lamele cu lățimea de 180 mm și lungimea de 2200 mm. Placile de această dimensiune sunt incluse în gama noastră DECOR.

3 LAMELE

3 randuri de lamele pe lungimea placii (seamana vizual cu parchetul traditional).

1 LAMELA

1 lamela pe toata lungimea placii (seamana vizual cu parchetul masiv).

INTENSITATEA CARACTERISTICILOR LEMNULUI PENTRU PARCHETUL BARLINEK

Parchetul din lemn este un produs natural, fiecare placa are un aspect unic. 

VARIETATE DE NODURI

- model variat de culori
- noduri de dimensiuni mici, medii si mari
- noduri mici, medii si mari, crapaturi chituite
- alburn
- oglinzi
- structura disctincta a lemnului

MULTE NODURI

- model variat de culori
- noduri de dimensiuni mici, medii si mari
- noduri mici, medii si mari, crapaturi chituite
- alburn
- oglinzi

PUTINE NODURI

- model variat de culori
- noduri de dimensiuni mici si medii
- noduri mici, medii si mari, crapaturi chituite
- alburn pe margini
- oglinzi

FARA NODURI

- model variat de culori
- noduri de dimensiuni mici si medii
- crapaturi mici chituite
- alburn pe margini
- oglinzi

DIMENSIUNI

BIG SIZE 207

Plăci dintr-o 1-lamelă cu 207 mm lătime și 2200mm lungime. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastră SENSES

GRANDE 180

Plăci dintr-o 1-lamelă cu 180 mm lațime și 2200mm lungime. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastră PURE line.

MEDIO 155

Plăci dintr-o 1-lamelă cu 155 mm lațime și 2200mm lungime. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastra PURE line.

PICCOLO 130

Plăci dintr-o 1-lamelă cu 130 mm lațime și 2200mm și 1092mm lungime. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastra PURE line.

CHEVRON 130

Plăci dintr-o 1-lamelă cu 130 mm lațime și 725mm lungime. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastră PURE Classico line.

HERRINGBONE 130

Plăci dintr-o 1-lamelă cu 130 mm lațime și 725mm lungime. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastră PURE Classico line.

HERRINGBONE 110

Plăci dintr-o 1-lamelă cu 110 mm lațime și 660mm lungime. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastră PURE Classico line.

MOLTI 207

Plăci cu 3 lamele pe placa cu 207 mm lațime și lungime 2200mm. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastra DÉCOR și LIFE line.

MULTIPLO 180

Plăci cu 6 lamele pe placă cu 207 mm lațime și lungime 2200mm. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastra DÉCOR line.

MULTIPLO 180

Plăci cu 6 lamele pe placă cu 207 mm lațime și lungime 2200mm. Plăcile cu aceste dimensiuni fac parte din colecția noastra DÉCOR line.